Husqvarna

You Are Here: Home / Om vores leverandører / Husqvarna

Husqvarna-readywhenyouare-logo

OM HUSQVARNA:

Husqvarna blev grundlagt i 1689 og er en svensk virksomhed. De er verdens førende inden for udendørsprodukter til have og park. Det brede produktsortiment fra Husqvarna er verdens største. Det indeholder både plæneklippere, traktorer, Riders, motorsave og håndholdte produkter. Herunder også tilbehør som værktøj, skæreudrustning, benzin og olie. Det der kendetegner produkterne er høj ydeevne, pålidelighed, innovative og avancerede ergonomiske løsninger.
 
Ulkebøl Plæneklipperservice har hovedforhandling af Husqvarna produkter og vi har været forhandler i mere end 50 år. Dette gør os ikke kun til den ældste danske forhandler i Husqvarnas fold, men det giver os også en uvurderlig god og bred erfaring indenfor deres produkter. Vi kender de fleste er deres maskine. Vi er derfor også i stand til at hjælpe de af vores kunder,  der ejer en lidt ældre model, med at finde reservedele til deres maskine. Det giver os en unik mulighed for at hjælpe vores kunder og derfor går en Husqvarna-kunde sjældent herfra med uforettet sag. 
Vi kan hjælpe med de fleste spørgsmål. Vi har mange af Husqvarnas maskiner i forretningen. Vi har altid et bredt sortiment af deres plæneklippere, have traktorer, ridere, buskrydder, trimmere samt tilbehør såsom høreværn, handsker, olie osv. Derudover er vi rigtig glade for at sælge motorsave fra Husqvarna, da vi føler de er nogen af de bedste på markedet. 

Robot plæneklipper?

Vi glade for at være forhandler af Husqvarna Automower (robot plæneklipper), som er et sikkert hit hvis du ønsker at bekymre dig om andet end græsslåning. Den klarer det hele for dig og det kræver ikke meget at sætte den op i din have. så skal du aldrig skal have for langt græs igen!
Læs mere om automoweren under fanebladet Automower og se de forskellige maskiner, som vi også har et udvalg af i butikken.
Du kan også vælge at gå direkte til Husqvarna hjemmeside og læse mere om Automoweren her: www.husqvarna.dk