Vi tilbyder

You Are Here: Home / Vi tilbyder

Hvad kan vi?

Med over 50 års erfaring på bagen føler vi, at vi har fået bygget en solid virksomhed op. Vi går op i kunden og deres maskiner. Vi arbejder med ærlighed og troværdighed og ønsker I vores arbejde af sætte kunden i fokus. Hos os handler det om, i fællesskab, at finde frem til hvad I som kunde har behov for.

Vores sortiment i butikken spænder vidt. Vi mener at vi dermed kan tilbyde et bredt sortiment der ville kunne tilfredsstille de fleste kunder. Skulle I være i tvivl om hvilken maskine der er den bedste for Jer, så kom endelig ind i vores butik og se vores store udvalg. Vi har altid mange forskellige maskiner, som burde kunne opfylde de flestes behov. Det er yderst vigtigt for os at I får den helt rigtige maskine der opfylder jeres krav og behov.

Vi er glade for vores leverandører

Vi er glade for vores leverandører og har udvalgt dem specifikt for at dække vores kunder behov. Derfor kan vi med glæde stå inde for de produkter vi sælger.

Vi har produkter fra blandt andet Husqvarna, Stiga, Honda, Pellenc, Wolf Garten, Fiskars, Felco samt mange flere. Ønsker du et specifikt produkt fra en leverandør, så spørg os endelig til råds. Vi vil gøre vores bedste for at skaffe dine ønsker til dig.

Autoriseret serviceværksted

På vores værksted har vi 2 erfarne mekanikere ansat samt en lærling. De 3 mekanikere på vores autoriserede serviceværksted står altid klar til at reparere og vedligeholde alle have-park maskiner. Herunder blandt andet din plæneklipper, havetraktor, automower, motorsav samt buskrydder. Vi har en bred erfaring inden for reparation og service af din maskine. Alle i firmaet deltager jævnligt i kurser afholdt af vores leverandører. Således er vi altid opdateret og kan fremstå som et professionelt team.

Corona og kirg

I en tid hvor Corona har præget vores verdensbillede og vi nu oplever krig i Europa, kan vi ikke komme udenom at det også påvirker vores virksomhed. Vi har, med nogle reservedele og maskiner, lang ventetid på levering. Vi beklager selvfølgelig den gene det måtte være overfor vores kunder, men vi håber også at I har forståelse for at vi ikke kan gøre meget mere end at vente. Vores leverandører er meget udfordret både på at skaffe specifikke komponenter til maskinerne, men ligeså meget på den meget fordyrende fragt, som vi ser i øjeblikket.

Derfor opfordrer vi vores kunder til at væbne sig med tålmodighed hvis ikke alle maskiner eller reservedele er på lager eller kan skaffes. Ligeledes kan I opleve prisstigninger fra dag til dag, men vi håber selvfølelig at kunne holde det på et minimum og at vi ser frem til den tid, hvor det igen bliver muligt, at skaffe de maskiner der bliver efterspurgt.