Vi tilbyder

You Are Here: Home / Vi tilbyder

Med over 50 års erfaring på bagen føler vi, at vi har fået bygget en solid virksomhed op. Vi går op i kunden og deres maskiner. Vi arbejder med ærlighed og troværdighed og ønsker I vores arbejde af sætte kunden i fokus. Hos os handler det om, i fællesskab, at finde frem til hvad I som kunde har behov for.

Vores sortiment i butikken spænder vidt. Vi mener at vi dermed kan tilbyde et bredt sortiment der ville kunne tilfredsstille de fleste kunder. Skulle I være i tvivl om hvilken maskine der er den bedste for Jer, kommer vi gerne hjem til Jer med maskinen og demonstrere den. Det er yderst vigtigt for os at I får den helt rigtige maskine der opfylder jeres krav og behov.

Vi er glade for vores leverandører

Vi er glade for vores leverandører og har udvalgt dem specifikt for at dække vores kunder behov. Derfor kan vi med glæde stå inde for de produkter vi sælger.

Vi har produkter fra blandt andet Husqvarna, Stiga, Honda, Hitachi, Makita, Alko Ginge, Craftsman, Pellenc, Texas, Wolf Garten, Fiskars, Kärcher, Felco samt mange flere. Ønsker du et specifikt produkt fra en leverandør, så spørg os endelig til råds. Vi vil gøre vores bedste for at skaffe dine ønsker til dig.

Vi er en del af Indkøbskæden KOM-PLET og de tilbud der findes i deres katalog vil kunne købes i vores butik.

Autoriseret serviceværksted

På vores værksted har vi 2 erfarne mekanikere ansat samt en lærling. De 3 mekanikere på vores autoriserede serviceværksted står altid klar til at reparere og vedligeholde alle have-park maskiner. Herunder blandt andet din plæneklipper, havetraktor, automower, motorsav samt buskrydder. Vi har en bred erfaring inden for reparation og service af din maskine. Alle i firmaet deltager jævnligt i kurser afholdt af vores leverandører. Således er vi altid opdateret og kan fremstå som et professionelt team.