Nyheder

You Are Here: Home / Nyheder

Forhandlingen af STIHL kommer til Ulkebøl

Den 1 marts indtager STIHL lokalerne hos Ulkebøl Plæneklipperservice. Det gør de primært fordi Thomas Skøtt Maskincenter har valgt at lukke og derfor mangler STIHL en ny forhandler i byen. Ikke nok med at en ny leverandør indtager lokalerne, men sælgeren Morten bliver også ansat. Morten er indtil 1 Marts  ansat hos Thomas Skøtt. Han er super sælger inde for STIHL. Han har første arbejdsdag hos Ulkebøl Plæneklipperservice samme dato.

Vi er super glade for at få STIHL i forretningen. De har nogle gode stabile håndholdte produkter, som jeg længe har haft et gode øje til, fortæller indhaver Lars Malle. Ligeledes er vi glade for at byde Morten velkommen i huset. Han er vant til STIHL og kunderne er glade for ham. Når man, som vi, tager et helt nyt mærke ind er det vigtigt at vi har en hvis viden og kendskab til produkterne. Det har Morten. Morten har arbejdet med STIHL i mange år og derfor var det meget naturligt for os at han fulgte med. Vi har en stor tiltro til at Morten kan hjælpe kunderne med de rigtige produkter.

Om Virksomheden:

Siden grundlæggelsen har virksomheden satset på revolutionerende teknik og innovative idéer. I virksomhedens 90 år lange historie har de gjort navnet synonymt med teknik i den absolutte topklasse. I dag repræsenterer varemærket verden over kvalitet og service. I over 160 lande er deres produkter med til at hjælpe folk med deres arbejde. Det har gjort STIHL til motorsavs mærke nummer 1 i verden.

Selvom STIHL først officielt indtager butikken den 1 marts, kan kunderne allerede nu komme forbi og få en snak om deres køb. Ligesom de også allerede nu kan bestille deres nye produkter.

Vi byder STIHL velkommen. I kan se mere om deres produkter på www.stihl.dk

Ny Stihl forhandler i Sønderborg

Ny Stihl forhandler i Sønderborg

Ny forhandler af Timan

Pr. 14 december 2016 er vi officielt blevet forhandler af mærket Timan. Timan fremstiller maskiner og redskaber til have/sektoren i hele Europa og har nogle maskiner af høj kvalitet og anvendelighed. Timan har både redskabsbærerne Tool-Trac og Timan 3400 som i dag betragtes som markedets mest alsidige og robuste maskiner i deres klasser.

Timan har dansk base i Tim lige nord for Ringkøbing og har mange års erfaring med salg af redkabsbærer til specielt boligforeninger, kommuner, genbrugspladser m.fl.

Timan har tidligere været tilknyttet Thomas Skøtt Maskiner i Ragebøl, men da de har valgt at lukke deres forretning ned, har vi overtaget forhandlingen.

Vi håber I vil byde Timan velkommen her i huset og I er velkomne til at kontakte vore konsulent Lars Malle, hvis I har interesse I at få en demonstration af maskinerne.

I kan se mere om Timan på www.timan.dk