Værkstedet

You Are Here: Home / Profil / Værkstedet

1. service altid gratis

Når du køber en ny motoriseret maskine hos os, er dit 1. service altid med i prisen. Íkke nok med at dette har en værdi på op til 1295 kr. for dig som kunde, men det sikre også at din maskine kan holde i flere år.

Ved det første service tjekker vi altid at alle bolte, løse ting, remme osv. stadig sidder ordentlig fast efter at du har kørt med din maskine i 10-15 timer efter køb. Vi hælder også ny olie på og tjekker at din maskine starter og kører som den skal. Dette service er uundværligt mener vi, da vi igennem det sammen får styr på din nye maskine og tager evt. fejl og mangler på maskinen i opløbet, inden det udvikler sig til mere alvorlige mangler.

[/vc_row]
Dette er Leif Hansen, vores kompetente medarbejder med styr på alt til Husqvarna plænerobotter

Leif Hansen

Elektriker

Ansat på vores værksted med ansvar for vores automowere. Leif er uddannet Elektriker og har derfor en god indsigt i alt det elektriske ifbm. robotterne. Leif er gift med Ilse og har voksne børn der er flyttet hjemmefra.

Robert Andersen

Mekaniker

Robert blev ansat hos os i sommeren 2018. Robert er uddannet mekaniker hos VW og har arbejdet med biler i mange år. Han var dog klar på at prøve noget nyt og er nu mekaniker på vores værksted. Robert bor i Asserbalde med sin kone og deres lille pige.

René Mathiesen

Have/park mekaniker

René er ansat på vores service værksted i 2016. Han kommer fra en lign. stilling i branchen og har mange års erfaring med reparation samt service af have/park maskiner. René bor i Nordborg og er glad for at arbejde.

Lars Malle

Ejer/mekaniker/sælger

Lars er indehaver af firmaet og har således mange kasketter på i løbet af dagen. Lars er uddannet mekaniker og har trådt sine barnsben i forretningen. Han står primært for at styre butikken og er altid klar til en snak med sine kunder. Lars har været en aktiv del af firmaet hele sit liv og overtog det fra Ruth Malle tilbage i 2005.